Yamaha Aerox reservdelar — om man önskar kvalitet och design

26 maj 2020 Cecilia Olsson

Att bli mopedägare är ett bra beslut om man enkelt vill kunna transportera sig från punkt A till punkt B på ett billigt sätt. När man ska välja en moped så ska man utgå från de behov man har och kanske även lite utseende om man vill åka runt med stil. Är det en sportig Klass I moped man vill ha så är Yamaha Aerox ett mycket bra val. Den har en kraftfull motor som ger bra acceleration när man vrider på gasen och dess effektiva skivbromsar gör att man stannar snabbt och lätt. Yamaha Aerox är med sin aerodynamiska design en av de sportigaste klass I mopederna som finns på marknaden. 

Vårda mopeden så håller den längre

Om man har en moped så är det lika viktigt att serva den som om man hade varit en bilägare, iallafall om man vill att den ska hålla så länge det bara går. Det är dock inte lika svårt att serva en moped som det är att serva en bil, vilket gör att vissa kan göra det själv för att dra ner på kostnaderna. Det viktiga är dock att man använder sig av vettiga reservdelar. Man hittar Yamah Aerox reservdelar hos Speedline, de har har ett brett utbud av originalreservdelar och tillbehör samt snabba leveranser. Speedline har dessutom ett brett utbud av stylingprodukter för Yamaha Aerox, vilka kan göra mopeden extra snygg och anpassad efter egen smak.

Grundläggande service 

Det som är mest grundläggande att kontrollera vid en service är; bromsar, olja, kylarvatten, däck, koppling, drivrem, batteri samt tändstift. Oljenivån och bromsarna är dock allra viktigast och bör kontrolleras ungefär var 50:e mil, de övriga delarna kan det räcka att man kontrollerar var 300:e mil. Bromsarna kan man kontrollera genom att titta på bromsbeläggen, är dom slitna så bör de bytas ut omgående för att inte slita mer på bromsskivan (är bromsskivan vågig så bör även den bytas ut). 

Fler nyheter