Välj en seriös ögonläkare i Stockholm

13 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Att kunna ha fullgod syn är viktigt då det är ett viktigt sinne. Att inte kunna se ordentligt och skarpt kan både vara jobbigt och skapa andra problem som huvudvärk, yrsel och i sin tur nackstelhet.

Vissa som vet med sig att de har synfel använder ändå varken glasögon eller linser då de antingen tycker att dessa är i vägen eller obekväma. Till exempel kan det vara besvärligt att använda glasögon inom vissa yrken och även på fritiden om man utövar någon sport till exempel. Linser är förstås ett alternativ men även de kan vara störande då de kan skava och göra att man ser grumligt om man vistas i vissa miljöer där luften är torr.

Linser gör nämligen ögonen torrare och då kan man behöva använda droppar för att motverka problemet. Men det finns alternativ, då man istället kan göra en ögonlaserbehandling. Om du funderar på en ögonlaserbehandling kan du vända dig till en ögonläkare i Stockholm. En klinik som utför dessa behandlingar är Lara Medical Clinic. 

Ögonläkare Stockholm

Ögonlaserbehandling som är skonsam 

På kliniken använder de sig av en laserbehandling som heter LASEK och ska vara en av de skonsammare behandlingarna på marknaden. Själva ingreppet går relativt snabbt och som efter alla ögonlaserbehandlingar så kan det ge ett visst obehag efter, men som är snabbt övergående.

Ögonen kan vara irriterade och värka och kan man också bli ljuskänslig men då finns både värktabletter och ögondroppar till hjälp som minskar besvären. Att göra en ögonlaserbehandling är snabbt och smidigt gjort och gör att man kan uppleva en frihetskänsla, då man både slipper linser och glasögon efteråt. Det är ett sätt att leva lite enklare och ändå kunna se bra med full synskärpa.

Om du funderar på att göra en ögonlaserbehandling, kontakta kliniken och ställ de frågor som du har, för att komma fram till om en sådan behandling passar för dig. 

Fler nyheter