Utforska varandra med sex

02 maj 2020 patrick pettersson

Sex och närhet är otroligt viktigt i en fungerande relation. Dels för att komma varandra närmare, men också för att människor är i behov av beröring för att må bra. När ni är två personer som dessutom litar på varandra så finns det inga gränser för hur stor njutning ni kan upptäcka hos varandra. Att både ge och få njutning skapar tillfredsställelse för båda två. Alla tycker om att bli bortskämda, men det är också oerhört givande att få sin partner att skaka av välbehag. Ett sätt att göra detta är med hjälp av olika vuxenleksaker.

 

Förverkliga era drömmar

Idag finns ett stort utbud av olika leksaker med syftet att förbättra vuxnas sexliv. Du kan börja med att beställa en sexleksak till dig själv som du utforskar din kropp med, så att du sedan kan berätta för din partner vad du tycker om. Eller så beställer ni tillsammans sådant som ni tycker ser spännande ut. Alla personer och par har olika sexuella preferenser, så fundera först på era egna fantasier. Vad är ni nyfikna på? Har ni någon sexuell dröm ni vill förverkliga tillsammans? Prata med varandra och var öppna och ärliga. Det är lika viktigt att säga nej till sådant du inte känner att du vill prova.

 

 

Favorit att börja med

Har ni inte provat några leksaker innan så finns en klar favorit att börja med. En sexleksak som alltid förhöjer sexet för båda två är en klitorisvibrator. Många kvinnor har svårt att nå orgasm enbart genom penetration och för att ta bort pressen från mannen så kan hon ta hand om sin egen njutning på det området. En liten fingervibrator är smidig att ha med under sexakten och gör det enkelt för henne att stimulera sig själv medan han kan njuta av känslan och synen av sin partner när hon närmar sig klimax.

Fler nyheter