Utbildning i botox

13 mars 2022 jonas olsson

editorial

Intåget av sociala medier har gjort att alla idag har möjlighet att bli kändisar. Oavsett om det rör sig om videor eller bilder så har ytan blivit allt mer viktigt och det är inget fel. Det är trots allt utsidan som oftast ger insidan en chans.

Med detta så har kosmetisk kirurgi blivit allt mer eftertraktat och genom att utbilda sig inom detta så kommer man att kunna försäkra sig om en lukrativ framtid inom en bransch som endast kommer att växa. Botox är en behandling där ett medel sprutas in i huden för att släta ut rynkor och ge huden en ungdomlig lyster. 

Rent tekniskt är det ett medel som gör att muskler slappnar av. Det är ett enkelt ingrepp som tillsammans med fillers har blivit mycket populärt på senaste tiden. Genom att utbilda sig i att ge botox så tar man steget in en bransch som enbart kommer att växa. Man blir i princip ungdomens källa för många människor.

 

Utbildning botox 

Utbildning i botox för nybörjaren och den redan kunniga

Utbildning botox finns i två versioner. För nybörjaren där man får gå igenom ansiktets anatomi, får information om sällsynta komplikationer som kan uppstå och hur man behandlar dessa. Teoretisk såväl som praktisk utbildning om hur man injicerar botox i ansiktet ingår också.

En avancerad utbildning i botox är mer specifik, med mer ingående teori och specialiserad kunskap om hur man hanterar specialområden som bunny lines, gummy smile, medialt och lateralt brynlyft. I priset på de olika kurserna ingår fika i den avancerade kursen och i nybörjarkursen ingår lunch. Båda kurserna är endagskurser som startar 09.00 och slutar 19.00.

Ta chansen att bli kunnig inom en bransch som endast kommer att växa och bli alltmer populär i framtiden. Bli ungdomens källa för flera generationer. Hjälp dem att vrida tillbaka tiden och vara relevanta längre.

Fler nyheter