Underbara mönster och texter till din vägg hos Sohu-shop

07 september 2018 Tina Høy
Underbara mönster och texter till din vägg hos Sohu-shop

Om du tycka om bilar, at titta på naturen eller roliga texter, kan du hitta alla slags posters og väggdekorationer på Sohu-shop

Dekorera en matt vägg med Sohu-butiker väggdekorationer. Du kan välja mellan allt från vilda djur, skyline, mönster och träd.

Om du älskar ett bra ordspråk eller smarta citat, kan du köpa väggbeslag med texter.

Sohu-butiken har riktade produkter mot specifika rum i ditt hem; t.ex. kök, entré och sovrum. Speciellt barnen, pojkarna och tjejerna kommer att vara nöjda med dekorationer för dem med djur, stark fotboll eller liknande.
Dessutom kan du även designa din egen väggfäste eller brevlåda!

Naturen i vardagsrummet eller en rolig text till ingången

Du kan hitta posters med texter, diverse motiv eller en enkel vacker närbild av en maskros frö i vinden som leder naturen till ditt vardagsrum. Texten handlar om liv, kärlek, motivation, och du kan köpa roliga texter som gör ett leende på människor. Det är också en bra presentidé.

Få Justin Bieber i tonårstrummen till 66 SEK

Hitta en poster med ditt favoritband eller fotbollslag. Du kan bläddra i musikgenrer och snabbt hitta ditt favoritband, favoritlåtar eller album. Eftersom affischen är billigt är det oavsett att hitta en present till tonåringar, till exempel en affisch med Justin Bieber, som den för närvarande står. är 20% rabatt är priset endast 66 SEK.

Tapet til barn

Barnen får välja mellan olika typer av tapeter. Det kan finnas specifika filmtecken, Hello Kitty och älska animerade filmer som Toystory och Cars. Det finns också massor av motiv med sport, flygplan, bilar och konst som graffiti, 3D, abstrakt konst eller vad du än vill.

Väggdekalerna är i högkvalitativ film och kan monteras på de flesta ytor.

På Sohu-butiken hittar du svar på frågor om produkterna. Varorna levereras i 2-4 dagar till 59 SEK. Om du köper för över 600 SEK, Är frakten gratis.

 

Fler nyheter