Tydligare ansiktsdrag med fillers i Malmö

30 april 2022 jonas olsson

editorial

Idag behöver man inte gå runt och vara missnöjd med sitt utseende, då man kan göra så väldigt mycket åt det. Med dagens alla produkter och behandlingar kan man i princip skaffa sig ett helt nytt ansikte. Trots att alla är fina som de är, så är behandlingar något många trivs med och faktiskt vill göra. 

En av behandlingarna som är väldigt populär är just fillers. Med fillers kan man forma ansiktet lite som man önskar. Man kan få en ny form på läpparna eller jämna ut dem till samma storlek. Det finns olika anledningar till varför man vill skaffa fillers. Men det är idag väldigt många som gör det. 

Medlet som finns i fillers består ofta av hyaluronsyra, vilket är något kroppen har i sig själv redan från början. Däremot så är det något som avtar med tiden. Så med fillers kan man alltså även få tillbaka den spänstiga huden man hade innan, om det är vad man önskar. Läppar, kinder, panna – fillers kan behandla det mesta du kan tänka dig i ansiktet. 

 

fillers

 

Seriös klinik

Inför att man ska skaffa fillers så behöver man gå på en konsultation. Denna ska helst ske bara något dygn innan man faktiskt lägger in fillern. Fillern lägger man in med hjälp av en liten nål som man sticker in under huden. En del upplever ett obehag när detta görs, men man kan ofta be om att få bedövning. Andra tycker inte alls att det gör ont. 

Trots att det kan vara obehagligt, så är det något man gör om igen. Det viktigaste är bara att du går till en seriös klinik som har certifikat för att arbeta med fillers i Malmö. Det räcker med en sökning på dåliga resultat av fillers och botox, så kommer du snabbt se att det är inget du vill ha. 

Fler nyheter