Sätt piff på rummet med en fototapet!

23 november 2020 william eriksson

Var vill du vakna imorgon? De allra flesta svarar nog ”i min egen säng”, men i vilken miljö? Det är enkelt att förändra ett rum genom att måla väggarna eller byta ut tapeten. Ett nytt väggmotiv och rummet känns som nytt! Vad är det på väggarna i sovrummet just nu? Kanske någon enkel standardtapet? Eller bara gammal målarfärg? 

Vad sägs om att vakna i London eller New York imorgon? Alternativt under vattnet eller ute i rymden? Att sätta upp en fototapet ger oändliga möjligheter till väggmotiv! Kanske är det naturmaterial, djur eller blommor som skall sätta prägel på sovrummet?

 

Att förändra rummet är enklare än man tror

Det är enkelt att förändra ett barnrum till att bli det coolaste rummet genom att sätta upp en fototapet på väggen. Många tror att det är svårt att sätta upp en fototapet i och med att man måste mönsterpassa med mera. Men faktum är att det är ganska lätt. 

Det första man gör är att mäta upp väggen som fototapeten skall sitta på, så man kan beställa rätt storlek på tapeten. När man beställer kan man också bestämma på vilket sätt man vill sätta upp tapeten. Det finns vanliga tapeter som skall ligga och dra med klister på. Det finns även non-woven tapeter där man limmar på väggen först. Dessutom finns det självklistrande tapeter som man kan ta ner och flytta på.

 

 

Hitta känslan med tapeten

Fototapeter är häftiga genom att man verkligen kan sätta känslan i rummet på en vägg. Tänk en vägg med skogsmotiv, en grön matta och gröna gardiner samt en högtalare med fågelsång. Genast finns känslan att man är mitt inne i skogen. Oavsett om man i verkligheten bor i skogen eller i en lägenhet på femte våningen. Behöver du få inspiration till nya rum? Det finns ett stort urval av snygga fototapeter här: https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html!

Fler nyheter