Rubiks kub hos MasterCubeStore

31 mars 2020 Jenny Olsson
Rubiks kub hos MasterCubeStore

MasterCubeStore är platsen nummer ett för Rubiks kub försäljning och sortimentet innefattar hundratals varianter av den omåttligt populära kuben. Den klassiska modellen som kom i slutet av 1970-talet finns naturligtvis än idag och är fortfarande en populär men bortsett från den så finns det idag en mångfald av färger, former och sammansättningar av kuben som slår en med häpnad. Det är fascinerande hur en kub av olika plattor har nått en så otrolig framgång men det har att göra med att det inte bara är en leksak utan även en otroligt bra träning i tankeverksamhet där man måste fokusera, koncentrera sig och utvecklas för att lära sig att lösa kuben.

Den ungerska professorn Ernö Rubik som uppfann kuben har skänkt otroligt mycket glädje och underhållning till såväl unga som gamla världen över och idag har Rubiks kub sålt i över 400 miljoner exemplar. MasterCubeStore har sedan starten 2015 haft som mål att sprida kuben till så många som möjligt och det har man lyckats med då man har fokuserat på att ha låga priser och korta leveranstider. Nu har butiken fler än 12.000 nöjda kunder och de nöjda kundrecensionerna har under årens lopp haglat in.

 

Rubiks kub är inte bara en leksak utan även ett instrument för att underhålla och utveckla hjärnan då den framkallar nyttig stimulans, logiskt tänkande och fokusering. De tre sakerna är bristvara i dagens samhälle där underhållningen bygger på snabb belöning och stressfull stimulans i form av spel i mobiler och spelkonsoller. Naturligtvis kan barn även få den sortens underhållning men det kan vara bra att hitta en balans och då kan Rubiks kub vara den perfekt omväxlingen samtidigt som hjärnan får arbeta på ett sunt sätt. Rubiks kub är en IQ-stimulator som ger en mycket positiv effekt på hjärnan och tankeverksamheten och det kan vi alla behöva som omväxling. Besök butiken på https://mastercubestore.se/51-2×2 och kolla in det fina sortimentet.

Fler nyheter