Med kontorsmoduler kan arbetet fortsätta

08 februari 2022 jonas olsson

editorial

Ibland kan det hända saker som ingen har förutsett, som till exempel en brand. Om ert kontor har brunnit och ni inte längre kan vara där och göra ert arbete, så behöver ni någon annanstans att vara under tiden som det renoveras och saneras efter branden. Då kan en kontorsmodul vara ett lämpligt alternativ. Med en kontorsmodul kan ni fortsätta ert arbete. 

Kontorsmoduler sätts ihop och ställs upp precis som ett vanligt hus. Den enda skillnaden är att det är byggbart i flera olika delar som går att plocka isär och användas igen av någon annan på någon annan plats. Där i kontorsmodulen kan ni ha ert kontor så lång eller kort tid som det behövs. Dessa moduler sätts ihop av ett team som sedan också kommer och plockar ned det när det inte längre behövs. 

Behöver ni ett mindre kontor att vara på eller behövs det en stor kontorsmodul för att kunna få plats med alla i personalen och all utrustning? Det spelar ingen roll. Det finns kontorsmoduler i alla storlekar. 

 

kontorsmoduler

 

Bekvämligheter

Ni talar om vad ni behöver och företaget som hyr ut moduler kommer och färdigställer kontorsmodulen åt er. Ni behöver inte bestämma hur länge ni vill använda er av modulen. När ni inte är i behov av den längre så säger ni bara till, så kommer firman och plockar isär modulen åt er. 

En kontorsmodul har samma bekvämligheter som ett vanligt kontor i en byggnad. Det finns möjlighet att laga mat i kök och det finns toalett och el precis som på det vanliga kontoret. Det är väldigt smart och smidigt att använda sig av kontorsmoduler, dels när man inte har tillgång till det vanliga kontoret men även annars. Känner man att en modul är det som passar för att man inte vill binda upp sig, så går det utmärkt.

Fler nyheter