Med ett pop up tält kommer man snabbt iordning på tältplatsen

14 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att tälta ute i naturen är väldigt härligt och kan ge väldigt mycket energi. Vi människor mår bra av närhet till natur och det finns nog inget som för oss närmare den än att tälta ute i skogen. För den som tycker mer om att vara i händelsernas centrum så kan en tältnatt på en festival vara mer lockande och för ett barn kan det vara tillräckligt spännande att få tälta med sina vänner eller syskon i trädgården.

Välj ett tält som passar utefter behov

Oavsett hur man tycker om att tälta så krävs det alltid ett tält för att man överhuvudtaget ska kunna göra det. Det finns väldigt många varianter att välja mellan, men något som kan vara väldigt uppskattat är tält som är lätta att sätta upp. Samtidigt är vind- och vattentäta tält att föredra för att skydda sin packning samt för att man ska kunna sova bekvämt utan att bli kall och blöt. 

Smidiga tält som är lätta att bära med sig och sätta upp

Hos Coolpriser hittar man så kallade pop up tält, vilket är tält som är väldigt enkla att sätta upp. Bland annat har de pop up tält för två personer som är både vind- och vattentäta. Tältet tar endast någon minut att resa och det väger dessutom väldig lite, vilket gör att det är mycket lätt att ta med sig till platsen där man har tänkt sätta upp sitt tält. 

Flera användbara tillbehör till tältturen

Förutom att Coolpriser har smidiga pop up tält i sitt sortiment så hittar man bland annat även bekväma liggunderlag med inbyggd kudde som dessutom är självuppblåsbart samt sköna sovsäckar med flexibla funktioner som gör att de kan användas på flera olika sätt. I sortimentet finns också ficklampor, kikare, kompasser med mera som kan vara bra att ta med på turen.

Fler nyheter