Lampor som drivs av solcell är ett smidigt sätt att belysa tomten utan att elförbrukningen skjuter i höjden

16 september 2021 Cecilia Olsson

Det är många som väljer att belysa sin trädgård, allra helst nu när mörkret smyger sig på allt tidigare på kvällen. Med trädgårdsbelysning kan man både få vägledning när man ska ta sig fram på tomten efter mörkret fallit samtidigt som det kan vara väldigt dekorativt och välkomnande. Det finns mängder av olika trädgårdslampor att välja mellan, men vill man ha belysning som inte kräver elinstallationer och inte heller drar någon ström för att kunna lysa så ska man titta på solcells lampor. 

Ett enkelt sätt att belysa sin trädgård 

Med solcellslampor behöver man inte inte hålla på och krångla med sladdar och eldragning utomhus. De placeras där man önskar ha belysning och drivs sedan med hjälp av solens strålar. Det enda man måste tänka på är att inte placera dem på en plats som ligger i skugga hela dagarna eftersom lampan då inte får chans att ladda upp sig. 

Belysning som inte kräver dyr energi

Det är också fantastiskt bra att man slipper bekymra sig om elräkningen eller miljöpåverkan till följd av att man vill ha sin trädgårdsbelysning tänd så fort det börjat bli mörkt ute. Solens strålar är både gratis och miljövänliga, så det finns ingen anledning att inte låta lamporna lysa, sommar som vinter. Det borgar för att man alltid kan ta sig fram tryggt i trädgården samtidigt som man kan njuta av den mysiga stämning som lamporna skapar.

Solcellslampor anpassade för vårt klimat

Söker man en solcell lampa av hög kvalitet som är anpassad för vårt nordiska klimat så kan man vända sig till SolarCamp. Där finner man lampor för hela trädgården i massor av olika designs såsom solcellsdrivna bordslampor, lyktor, facklor, vägglampor, strålkastare, spotlights med mera. Fyll trädgården med härliga solcellslampor av hög kvalitet och njut av ljuset hela hösten och vintern utan att det sker på bekostnad av miljön. 

Fler nyheter