Julklapp till anställda

Julklapp till anställda

Har du ett eget företag? Då brukar du säkert ge dessa arbetare en julklapp innan ledigheten. Du är säkerligen också en av många som börjar känna stressen inför denna julklapp komma smygande. Kanske känner du samma stress varje år? Denna hetsiga julklappsstress gäller ju inte bara för familj, vänner och bekanta utan även för dina anställda. Många brukar härma efter ”årets julklapp” för att slippa tänka själva. Det är smart, men inte varje år. Inför detta året så kanske du satsar på Profilprodukter i Stockholm istället. Det är också smart.

 

 

Engångstatueringar

 

Profilprodukter är som klippta och skurna för dig som har dålig fantasi när det gäller en julklapp till de anställda på företaget. Från företaget, med företagsloggan – glöm oss aldrig. Det finns profilprodukter med allt ifrån antistressbollar till disktrasor och godis. Eller varför inte engångstatueringar? Hur originellt vore det inte att ge bort till vuxna människor?  Fler än en kommer att dra på munnen, garanterat. Om du vill gå något högre i prisklassen, om dina anställda är värd en större och mer värdefull julklapp, så kan man exempelvis välja en fleecejacka som kan vara skön i kylan. 

 

Smygreklam eller bara smart?

 

Du kan även ordna ditt företags logga på de profilkläder som finns att beställa. Varmt för dina anställda och bra reklam för dig. Kläderna kommer garanterat vara omtyckta, de är både bekväma och av hög kvalité. Det finns flera företag som har lång erfarenhet av just profilkläder och arbetskläder vilket gör att du lätt kan få svar på dina frågor och funderingar. Vissa företag har till och med en webbshopslösning som är gratis för företag och organisationer. Där kan du lägga in din logotyp som visas på mängder av olika slags produkter. Du ser hur det kommer att se ut och du ser vad det kostar direkt i shoppen. Både roligt och smart. Sedan kan den goda julen komma.