Hur du hittar rätt baseballkeps

28 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Den perfekta kepsen för dig

En baseballkeps är mer än bara ett plagg. Det är ett stiluttryck. Den kan vara en representation av ditt favoritlag, eller så kan den visa upp din unika personlighet. Med så många olika alternativ där ute kan det vara svårt att välja rätt. Här är några tips på hur du hittar den perfekta baseballkepsen.

image

Att tänka på när du letar efter rätt keps

Storleken spelar roll
En av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer en baseballkeps är storleken. Om kepsen är för stor kommer den att se fånig ut och kommer inte att sitta ordentligt på huvudet. Om den är för liten kommer den att vara obekväm att bära. Det bästa sättet att bestämma din storlek är att mäta din huvudomkrets med ett måttband. När du har fått ditt mått kan du konsultera en storlekstabell för att hitta motsvarande hattstorlek

Materialet spelar roll
Baseballkepsar är vanligtvis tillverkade av bomull, polyester eller en blandning av de två materialen. Bomullskepsar är andningsbara och tenderar att vara bekvämare, men de kan också krympa om de blir blöta. Polyesterkepsar krymper inte och är ofta billigare än bomullsmössor, men de andas inte lika bra och kan vara styvare och mindre bekväma. Om du inte är säker på vilket material du vill ha kan du välja ett blandat tyg, det ger dig det bästa av två världar

Budgetfrågor
Ett annat viktigt övervägande när du väljer en baseballkeps är naturligtvis hur mycket du är villig att spendera. Kepsar kan kosta mellan 50 och 500 kr eller mer beroende på märke, material och andra faktorer. Sätt upp en budget innan du börjar shoppa så att du inte slutar med att spendera mer än vad du känner dig bekväm med.

Det finns många saker att tänka på när du handlar en keps, men om du håller dessa faktorer i åtanke kommer du garanterat att hitta den perfekta baseballkepsen för dig. Var uppmärksam på storlek, material och budget – och glöm inte bort att ha roligt!

Fler nyheter