Fynda snygga Vero Moda kläder till våren

31 januari 2021 Cecilia Olsson

Snygga kläder är något som de allra flesta vill ha, men vad som anses vara snyggt kan däremot skilja sig väldigt mycket. Det finns dock vissa klädkedjor och märken som riktar in sig på att ha ett utbud där de allra flesta kan hitta något. I sådana butiker kan basplagg blandas med trendiga kläder och det kommer ständigt nytt för varje säsong. En sådan kedja är Vero Moda, det är ett varumärke som  erbjuder en dynamisk och smidig åtkomst till mode.

Varumärke med butiker runt om i världen

Vero Moda grundades år 1987 av dansken Troels Holch Povlsen och har sedan dess varit ett givet val för unga kvinnor på jakt efter nya trender och stilar till överkomliga priser. Vero Moda introducerades i Sverige 1989 och utveckligen har fortsatt vara positiv då det idag är ett väletablerat varumärke och butikskedja för modemedvetna kvinnor med över 800 butiker världen över samt försäljning via internet. Kollektioner som designats av Vero Moda präglas alltid av mångsidighet.

Fyll garderoben med säsongens it-plagg

Snart är vi på väg in i en ny säsong och vårmodet börjar sakta men säkert smyga sig in i sortimentet.  Vero Moda har såklart plagg som passar perfekt att fylla garderoben med då dagarna blir längre och solens strålar börjar värma huden. För den som vill fynda Vero Modas plagg till schyssta priser så har Bekås i Kungälv ett bra sortiment.

Vero Moda kläder till bra pris

Bekås är en familjeägd klädbutik som ligger i Kungälv, den grundades av Eva och Börie Åsberg år 1980. Idag finns både en fysisk butik och en webbshop med en bra blandning av kläder till både dam och herr där fokus ligger på prisvärda kläder till arbete, vardag, och fest. I sitt sortiment erbjuder de bland annat ett bra urval av Vero Moda kläder till riktigt förmånliga priser, gå in och titta på https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=4.

Fler nyheter