När man ska skicka paket och leveranser vill man gärna att det ska gå snabbt och smidigt. Även om man inte skickar paket speciellt ofta så är det skönt att ha ett ställe att vända sig till där man vet att de flesta lösningarna finns. Är man någon som skickar ofta är det ändå viktigare då det sparar mycket tid. 

Billigtpaket.se är en tjänst som erbjuder sina kunder att skicka paket och leveranser med Schenker. Schenker har massor av olika lösningar för den som ska skicka olika försändelser. De levererar med båt och flyg men också med lastbil och tåg. Man kan välja det som passar bäst eller kombinera flera olika lösningar. Här är det enkelt att hitta en lösning som passar för det man ska skicka. Hos Schenker kan man också följa allt som skickas i realtid, vilket är skönt för både mottagaren och avsändare, då ser man precis vart det befinner sig och när det beräknas komma fram. Schenker har över 1600 ombud runt om i Sverige så det är enkelt att hitta ett ombud för att lämna in sitt paket. Har man ett större eller tyngre paket kan man ändå skicka det med dem, men man lämnar då in det på en terminal istället. 

Med Schenker kan man också skicka varor som ska förtullas. Det kan vara svårt att veta själv om man inte brukar skicka eller ta emot varor så ofta men hos Schenker får man tips och råd om man har varor att importera eller exportera. Man kan till och med låta dem ta hela ansvaret om man skriver en fullmakt. 

Det ska gå smidigt och enkelt när man ska skicka varor, oavsett om det är mycket eller litet, stor eller smått och det gör det med Schenker. Här finns lösningar för det allra mesta. Kika in hos https://billigtpaket.se/schenker