En pistmaskin som klarar alla utmaningar

20 maj 2020 Cecilia Olsson

En solig dag i välpreparerade pister kan vara något av det härligaste som finns för många aktiva människor. Det är nästan lite lustigt hur underbart det kan vara att åka upp och ner för en backe en hel dag, men det är verkligen härligt. Förutom att man njuter av upplevelsen så rör man hela tiden på sig och får frisk luft, vilket gör att det dessutom är en riktig hälsovinst.

Grunden för en bra dag i skidbacken ligger i prepareringen

För att kunna njuta av härliga pister så krävs det att de är välpreparerade. Många människor som tar sig ner för backarna på olika sätt (vissa kör i princip rakt ner medan andra bromsar hela vägen) gör att det krävs bra preparering av pisterna för att de ska hålla sig bra hela dagen. Detta gör man bäst med en pistmaskin av hög kvalitet. 

Maskiner anpassade för jobbet

Prinoth har världens bredaste utbud av pistmaskiner, vilket säkerställer att man kan hitta den perfekta maskinen för varje anläggning, oavsett behov. Prinoths pistmaskiner är utvecklade för att klara alla utmaningar när det kommer till snöpreparering och med över 50 års erfarenhet finns all nödvändig kunskap om de utmaningar och behov som kan uppstå. Prinoth erbjuder dessutom service av hög kvalitet för att säkerställa att maskinerna går som de ska så länge som det är möjligt. 

En bekväm arbetsplats

En Prinoth pistmaskin är dessutom en väldigt bekväm arbetsplats för föraren. Att pista en anläggning kräver ofta många timmars arbete vilket gör det viktigt att man som förare under den tiden kan sitta bekvämt i en ergonomiskt utformad hytt. Detta kan man i en pistmaskin från Prinoth och man har samtidigt 360 graders uppsikt över miljön utanför hytten.

Är man i behov av en ny pistmaskin så är Prinoth ett mycket bra val om man vill ha en maskin som klarar alla utmaningar från preparering till transporter. 

Fler nyheter