Butiksutrustning som underlättar för kunder och personal

28 maj 2020 Cecilia Olsson

När det kommer till att sälja varor så är en viktig del i det hela hur man framhäver dem. Det spelar ingen roll hur bra eller snygg en produkt är om ingen hittar den.

Om man som kund kommer in i en rörig butik där det inte verkar finnas något system på var man kan hitta den produkt man söker så är det lätt att man istället väljer att gå någon annanstans. Om man till exempel kommer in i en bokhandel där böckerna inte står i alfabetisk ordning efter kategori så blir det väldigt svårt att hitta en specifik bok.

Något annat som ofta är uppskattat av kunder är tydlighet, man vill gärna kunna hitta priset på en produkt utan problem och är det rea så vill man tydligt kunna se vilka varor som har nedsatt pris.

Finns det någon annan viktig information om artiklarna så vill man även ha tillgång till den, det kan till exempel gälla storlek, mått eller produktnamn.

För att underlätta för kunderna bör man därför hålla god ordning i butiken samt märka upp produkterna med pris. Genom att ha rätt utrustning så blir dessa uppgifter inte så svåra.

Med hjälp av stativ, krokar, hyllor, bord och annat som man kan placera och framhäva sina artiklar på så har man en bra början till ordning. Med informationshållare, skyltar och ramar så får kunderna information på ett snyggt och tydligt sätt. Utöver själva utrustningen så är det också trevligt att inreda butiken med växter (konstgjorda är ett bra alternativ om man vill slippa skötseln) och textilier för att skapa en mysig atmosfär som kunderna trivs i.

På sidan Brondsholm.se hittar man butiksutrustning (allt från prispistoler till provdockor) samt mycket annat som man kan ha nytta av då man vill göra sin butik till en trevlig plats för sina kunder.

Fler nyheter