Bärgare i Stenungsund hjälper dig på plats

29 mars 2022 william eriksson

editorial

Lyckan man har i kroppen när man äntligen är på väg till vännen man inte har träffat på länge. Nu ska det spenderas en massa tid, njuta och ha roligt. Vägen dit är ganska lång, men det är inget problem när man har sin egen bil. Man stannar när man känner för det, sträcker på benen, testar lite ny mat längs vägen och försöker göra det bästa av bilresan. Det värsta som kan hända det är att man stannar ofrivilligt. 

Tänk om bilen stannar och inte vill rulla längre. Är man långt iväg från sitt hem kan det kännas ännu jobbigare. Vart ska man ta vägen liksom? Man känner ju ingen här så vem hjälper en? En som alltid finns där och hjälper dig i nöden, det är bärgare i Stenungsund. De är redo att komma och hjälpa dig med din bil. Vare sig den har stannat, eller om bilen har varit med i en olycka. De kör dig sedan till närmaste bilverkstad så du kan fortsätta din resa när bilen är klar. 

 

bärgare stenungsund

 

Snabb hjälp 

När man står fast där ute i vägrenen vill man inte stå där för länge. Det kan kännas obehagligt om det är mycket annan trafik. Men det kan även kännas obehagligt om det är mitt ute i ingenstans. De som arbetar som bärgare försöker komma till platsen så fort de bara kan. Många gånger är de där väldigt snabbt och är redo att ta sig an din bil. Även du själv kan många gånger få skjuts dit där bilen ska släppas av. 

Tänk på att ha en försäkring som täcker upp bärgare. Man tror att det inte kommer hända en, men om det händer så vill man ha en bra försäkring. Både hel- och halvförsäkring kan täcka upp delar av eller i stort sett hela bärgningen.

Fler nyheter