Använd dina sommarprylar året om

29 juni 2020 william eriksson

Att skapa ett rum oavsett om det är ute eller inne kräver en del eftertanke. Det är mycket som ska stämma för att rummet ska bli den plats man längtar till. Kanske kan man ändra rummet efter årstid med enkla medel. Flytta saker exempelvis utifrån och till innemiljö under vintern istället för att trycka in allt i det redan fulla förrådsutrymmet. Visst måste det väl ändå vara bättre att kunna använda sina saker året om och slippa köpa extra saker till ett rum och förvara saker som varit ute. Logiskt, eller hur? Dessutom är det både miljövänligt och ekonomiskt på samma gång.

 

Så ett tips

Under sommarmånaderna så har många möjlighet att skapa ett uterum antingen på balkongen, på altanen eller i trädgården. Många väljer att köpa en hammock men tänk om man skulle välja en hängmatta istället. Kanske tänker man att det är ett litet tygstycke som hängs mellan två träd. Men en hängmatta kan vara så mycket mer. Nu behöver man dessutom inte ha några träd. Det finns ställningar för hängmattan. Därför kan man enkelt ställa den på gräsmattan eller på altanen. Hängmattorna finns dessutom i många olika färger och material. Så det är bara att välja och vraka.

 

 

Vad händer sen?

Kanske har man en liten gillestuga eller en spa-avdelning i källaren. Platser där hängmattan skulle göra sig alldeles perfekt när det börjar bli kallare utomhus. Så tänk till när det är dags att handla den nya möbeln så att färgerna passar för fler än ett rum oavsett om det är inne eller ute. Vilket är viktigt för den rätta känslan. Så när man lägger sig i sin brasilianska hängmatta kan man drömma sig bort till karnevalen i Rio de Janeiro  utan att ens behöva åka till flygplatsen. Köp hängmatta online här eller använd länken för att få mer inspiration.

Fler nyheter