Alla behöver en skicklig advokat vid sin sida

23 september 2019 patrick pettersson
Alla behöver en skicklig advokat vid sin sida

På ett ögonblick kan livet ändras. Som att vända blad i en bok kan ditt liv gå från det välkända till något nytt och helt skrämmande. Från att aldrig ha varit i kontakt med polisen kan du plötsligt vara misstänkt för ett brott. Det viktigaste att komma ihåg i detta skräckscenario som rullar så snabbt är att du har rätt att ha och behöver ha någon som tar tillvara dina intressen! Har du kallats till förhör utan att få en försvarare kan du önska dig en namngiven advokat vid din sida, du bör aldrig genomgå ett polisförhör utan en brottmålsadvokat som en trygg länk mellan dig och polis.

 

Ett målsägarbiträde kan hjälpa dig igenom processen

Livet kan drastiskt förändras på samma dramatiska och skräckinjagande sätt, med skillnaden att du är den brottsutsatte. Ett målsägarbiträde kan vara vid din sida från polisanmälan till rättegång. Ett målsägarbiträde kan hjälpa dig med yrkande på skadestånd samt föra egna undersökningar. Oavsett om du är skyldig, oskyldig eller ett brottsoffer så behöver du ha en skicklig och engagerad brottmålsadvokat vid din sida genom hela processen.

 

 

Familjerätt och migration

Andra områden där du kan behöva hjälp av en skicklig och engagerad advokat i Göteborg är vid separation och skilsmässa, äktenskapsförord och samboavtal, arv, testamente och gåvor samt migration. Det är inte alltid lätt att komma överens om vem som ska få bo kvar i den gemensamma bostaden, hur vårdnaden av barnen ska se ut eller hur lagstiftningen egentligen ser ut var det gäller arvsrätt. Då blir valet av advokat väldigt viktigt. Att komma från ett annat land och möta ett främmande språk och samtidigt bena ut och vad som gäller kring uppehållstillstånd, arbetstillstånd eller asyl är i det närmaste omöjligt. Anlita då en trygg och kompetent advokat i Göteborg.

Att ha en engagerad och erfaren advokat vid din sida kan vara avgörande för ditt mål.

Fler nyheter